include_once("common_lab_header.php");
Excerpt for Jöhet a... SZENDVICS! by , available in its entirety at Smashwords

This page may contain adult content. If you are under age 18, or you arrived by accident, please do not read further.

Jöhet a... SZENDVICS!

Tíz DP történet

Válogatás Pavlov kedvenc fordításaiból

Jöhet a... SZENDVICS!

Tíz DP történet – Válogatás Pavlov kedvenc fordításaiból


Felnőtt olvasóknak!


Copyright 2018 Pavlov


Published by Pavlov


Smashwords Edition, License Notes


This ebook is licensed for your personal enjoyment only. This ebook may not be re–sold or given away to other people. If you would like to share this book with another person, please purchase an additional copy for each recipient. If you’re reading this book and did not purchase it, or it was not purchased for your use only, then please return to Smashwords.com and purchase your own copy. Thank you for respecting the hard work of this author.


Borító: Pavlov


Ha tetszett a könyv, olvasd el a többit is!

https://www.smashwords.com/profile/view/PavlovUrasag

Email: pavlov.urasag@gmail.com

Facebook és Google Plus: Pavlov uraság

Tartalom


Pavlov: Előszó

Bonfils: A bankrablók

HelenofTroy: A démon

DamonX: April ráduplázik

sassman: Egy kis testgyakorlás

Dahlia15: Írókonferencia

Pavlov: Lady Jenna első szeánsza

Miranda Mars: Laura kalandjai – 141. fejezet

ErotickWriter: Váratlan betörés

Sleepystories: Privát masszázs

Sandy Monroe: A felvétel

Pavlov és a fordításai

Előszó


Szendvics, double penetration, DP... többféle néven emlegetik ezt a nagyon mocskos, mégis nagyon érzéki aktust, amikor egy hölgynek mind a punciját, mind a popsiját egyszerre tölti ki egy-egy fasz.

A DP a pornó heroinja”, írja Bridget Phantasy a Playboyban, és bizony igaza van; filmekben és történetekben is folyton visszatérünk hozzá, mert kellemes, még éppen megvalósíthatónak tűnő, de már ritka extremitást szimbolizál.

A kedvenc szendvicstörténeteimet gyűjtöttem itt össze, a kedvenc szerzőim tollából. Mindegyik más alapszituációból indul, de közös bennük, hogy a női főszereplők mindkét testnyílása alaposan ki van tömve. Jópár éve fordítottam már őket – jónéhányuk már nem is elérhető eredetiben –, de még most is rohadt jó érzés visszaolvasni őket. Ajánlom mindenkinek, aki kicsit is érdeklődik a téma iránt, és szeretne olvasni egy izgató, szexi sztorit.

És az előszó végéről nem maradhat el a szokásos figyelmeztetés sem:


Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e–mail–t... :>


Kellemes szórakozást!


Pavlov


2018

Bonfils

A bankrablókAmikor Kelly felébredt, kinyitotta a könyvet.

Az éjjel pont a legjobb résznél aludt el, és már alig várta a folytatást. Ásított egyet, megdörzsölte a szemét, és megkereste, hogy hol tartott.


"A Fekete Lovagok vezére szorosan átölelte Lady Stephanie – t. A nő gömbölyded testén szorosan feszült a selyemköntös, nagy mellein kidudorodtak a bimbók a tömlöc hidegében. A Fekete Lovag kegyetlen kacajjal tűrte, hogy foglya a karjaiban rángatózzon.

Engedj el! – tiltakozott az úrnő. "

Engedj el! – olvasta Kelly suttogva.

"Egy másik lovag benyúlt az úrnő köntöse alá, és Lady Stephanie megérezte a combján a fémkesztyű jeges szorítását.

Ne! – nyögött fel. "


– Ne! – suttogta Kelly mosolyogva. Hason feküdt, és olvasás közben finoman simogatta a csiklóját.


"A Fekete Lovagok közelebb léptek. Lady Stephanie végigmérte őket. Arcukat elrejtette a hideg fémsisak, de a szemnyílásukon át látta embertelen vágytól csillogó tekintetüket. Az egyik lovag felemelte a hölgy hálóingét, és az úrnő megérezte bőrén a lovag kemény férfiasságának perzselő tüzét. A hölgy tehetetlenül vergődött, de a lovagok erősen tartották, így a lovag be tudott állni a lábai közé. "


– Igen... – mormolta Kelly, és tovább simogatta magát. – Tedd a magadévá...


"Az úrnő meglepetten érezte, hogy a teste milyen könnyen megnyílik a lovag előtt. A kemény szerszám kitöltötte nőiességét, s az úrhölgy kiáltása visszhangzott a sötét folyosón. A lovagok élvezettel sóhajtottak fel. A támadó elkezdett ki – be mozogni, merev dárdája a lágy hús mélyére tört. "


Kelly lágyan nyögdécselve maszturbált, és gyorsított az iramon. Érezte, hogy nedvei kifolynak ujjai között.


"A lovag kihúzta belőle dárdáját, de egy másik lovag állt helyére, akinek fegyvere az előbbinél is hatalmasabb volt. Az őrült lovag mély, szenvedélyes lökésekkel tette magáévá, Lady Stephanie csak sikoltozni tudott. Érezte, ahogy fiatal testét kihasználják. A húsa teljesen benedvesedett, és érezte, hogy a gyönyör elönti mindenét. "


– Ez az – nyögte Kelly. – Baszd meg. Kúrd szét.

Érezte saját nedvének illatát, s ez mindig felizgatta.


"Lady Stephanie vinnyogott, a lovag hátralépett, és egy másikat engedett oda. A hölgy remegve fogadta magába a harmadik szerszámot, aminek erőteljes lökésétől el is élvezett.

Ááááhhh! – sikoltotta, és a kegyetlen élvezet elöntötte remegő testét. "


Kelly izgatottan nyelt egy nagyot. Ő is az élvezéshez közeledett.


"A lovag nem mozdult, férfiassága remegett és lüktetett. Aztán kitört belőle a forró krém, egyenesen a hölgy égő húsába. A lovag dárdája újra meg újra kitört, megtöltötte Lady Stephanie–t sűrű nedvével. A lovag addig állt ott, míg teljesen az úrnőbe nem ürítette magát. Aztán újabb lovag vette át a helyét. "


– Igen! – kiáltotta Kelly, lázas szenvedéllyel simogatva csiklóját, és hatalmasat élvezett. – Basszus! Igen!

A lány arccal előre rogyott a párnáira, és eltolta magától a könyvet. Az orgazmus elöntötte, egész teste bizsergett a kéjtől.

Pár perccel később Kelly hanyatt fordult, és az éjjeli szekrényre tette a könyvet. Lehet, hogy nem volt valami magasszintű irodalom, de megtette a feladatát, méghozzá nagyon is jól.

A lány ujjai nedvesek és csúszósak voltak saját nedveitől. Az órára pillantott – rengeteg ideje volt még. Letusolhatott, rendesen megreggelizhetett, és még időben be is érhetett a munkába.

Kelly felkelt az ágyból – meztelenül aludt – és végigmérte testét a tükörben. Nem volt olyan sovány, mint azok az anorexiás modellek a magazinokban. Nőies domborulatai voltak, kerek csípője és telt mellei. Hosszú, sötét haja a melléig ért.

Igen, szerette a testét. Mindig arra gondolt, hogy akár címlaplány is lehetett volna valamelyik újságban. Kár, hogy most épp nem volt barátja. De hát sosem tudhatjuk előre, mit hoz a mai nap.

Mosolyogva a zuhany alá lépett.

Fél nyolckor a lány a személyzeti bejáraton át a bankba lépett. Ahogy a folyosóra lépett, ismerős, magas hang köszöntötte.

– Szijjjjaaa, Kelly – kiáltotta Gina. – Nagyon jól nézel ki ma!

Kelly kétkedve mosolygott. Na persze, gondolta. Gina elé állt, hátradobta szőke műhaját, és szokásos idegesítő módján kacagott fel. És mint mindig, most is valami nagyon szűket és nagyon rózsaszínt viselt, ami kiemelte a melleit.

– Szia, Gina – mondta Kelly. Tudta, hogy csak idő kérdése, és Gina taglalni kezdi majd szerelmi életét.

– Figyu – mondta. – Annyira fáradt vagyok...

Kelly beállt a pénztár mögé, nyitáshoz készülődött.

– Tényleg? – kérdezte.

– Nem sokat aludtam az éjjel – kuncogta Gina. – Találkoztam egy nagyon ari sráccal...

Kelly nem is figyelt rá. Százszor hallotta már ezt a történetet: Gina találkozik egy "nagyon ari sráccal", a pasi felmegy hozzá, a lány húzódozik, de valamiért meggondolja magát, (ezen a ponton a történet sosem volt világos) és végül egész éjszaka szexelnek. És ettől Kelly mindig el kellett volna ámuljon.

Kelly elképzelte, mit mondhat az a srác most a barátainak: "Találkoztam egy nagyon durva ribanccal... " Kelly látott már pár ilyen "nagyon ari srácot". Úgy néztek ki, hogy az oroszlán is sírva ette volna őket – és egyetlen értelmes mondatot sem tudtak kinyögni.

– Ezek szerint jól szórakoztál – mondta Kelly nyugodtan. A pultra tette a retiküljét, és bekapcsolta a számítógépet.

– Hát persze! – felelte Gina sugárzó örömmel. Aztán odalépett Kelly mellé, és a fülébe súgta: – És legalább húszcentis volt!

A lány megint felnevetett. Kelly elfordult. Furcsa, gondolta. Naponta többezer tisztességes, rendes, intelligens nőt erőszakolnak meg világszerte, ez a kis szőkített ribanc meg vígan éli az életét, pedig teljesen kiteszi magát a veszélynek. Persze jó neki, de azért valahogy ez igazságtalan. Kelly majdhogynem reménykedett benne, hogy egy napon a kolléganője jól megtanulja majd a leckét.

– És a te estéd milyen volt? – kérdezte Gina.

Kelly szeretett volna annyi bátorságot, hogy bevallja: "Hát otthon ültem egy üveg borral, egy pajzán könyvvel és a kis csiklócskámmal. " De mi értelme lett volna? Ginának nem volt túl sok esze, akkor sem érezte volna ki a szarkazmust, ha a csinos kis orrocskájára koppantott volna.

– Nem túl érdekes – mondta. – Vacsora pár baráttal, aztán korán lefeküdtem.

– Hmmm – válaszolta Gina műmosollyal.

A bank igazgatója, Mr. Denham fürgén végigsétált az előtérben. Léptei visszhangoztak a márványpadlón. Elment a hatalmas, sötétzöld bőrfotelek mellett, amik a falnál álltak. Magas, ötvenéves férfi volt acélszürke hajjal, és katonásan hatékony viselkedése mögött egész kedves ember rejtőzött.

– Jó reggelt – mondta csak úgy általánosan. – Készen állnak?

Kelly bólintott. A bank öt percen belül nyitni fog, és ő készen állt. A háta mögül ideges nevetést és papírzizegést hallott, és tudta, hogy Gina most kapkodja össze magát.

– Nagyszerű – mondta Mr. Denham. – Rajta, Walter. Szép napot mindenkinek.

Walter, a bank biztonsági őre a vastag, fából készült bejárati ajtókhoz lépett, és kinyitotta őket.

És ekkor...

Később Kelly nem tudta felidézni, mi történt a következő harminc másodpercben. Csak az ajtó kinyílására és a nagy hangzavarra emlékezett. Látta, hogy Walter eszméletlenül hever a padlón, és három símaszkos, fekete kesztyűs, fegyveres férfi van az előtérben. Egyikük felugrott egy fotelre, a fegyverét lengette és parancsokat kiabált.

A lány túlságosan össze volt zavarodva ahhoz, hogy felfogja a szavakat, de végül megértette, hogy a pult mögé terelték az alkalmazottakat. Csatlakozott kollégáihoz, és leült a padlóra. A bankrablók közben tovább kiabáltak nekik.

Az egyikük odahajolt hozzá, és kérdezett valamit. Kelly lélegezni is alig tudott.

– Bo... bocsánat – nyögte. – Mi?

Aztán végre megértette, hogy mit mond a rabló.

– A széf! – kiáltotta a férfi. – Vigyél minket a kibaszott széfhez!

Kelly gyorsan megkereste a fiókjában a kulcsokat, és a lifthez vezette a férfit. Észrevette, hogy még egy rabló jön velük, de a harmadik a pultnál marad. Lassan kezdett megnyugodni – rájött, hogy a harmadik férfi a túszokra fog vigyázni.

Miközben lementek a lifttel a pincébe, Kelly rápislantott a két férfire. Egyikük magas volt és vékony, a másik alacsony és izmos. A lány megpróbált nyugodt maradni, hajtogatta magában, hogy a símaszkok mögött ők is csak egyszerű férfiak. Ha megfelelően beszél velük, megúszhatja ezt az egészet.

Elvégre ezek csak pénzt akarnak.

A lift leért a pincébe, és kinyílt az ajtó. Kelly a folyosókon át a hatalmas, föld alatti széfhez vezette a két fegyveres férfit. Kinyitotta a rácsokat, és belépett a kamrába, a széf elé.

– Erre – mondta, és a rablók követték.

Kelly elfordította a biztonsági ajtó tárcsáit. Évek óta tudta fejből a kódot, de most használta először. Amikor az utolsó zár is a helyére kattant, a lány elfordította a kilincset, és kinyitotta az ajtót. A rablók bepillantottak a széfbe. Halmokban álltak odabenn az arany-, az ezüst- és a platinarudak, bankjegykötegek és kötvények. A széf tartalma milliókat érhetett – Kelly el sem tudta képzelni, mennyit.

A bankrablók mormolni kezdtek egymás között. Nyilván nem készültek fel ekkora zsákmányra. Ahogy Kelly nézte őket, egészen megnyugodott. Sőt, még mást is érzett. Valami megmozdult benne, amiről eddig nem is tudott.

A vasrács egy nagy csattanással becsapódott mögöttük. A két símaszkos férfi a lányra nézett, és ahogy tekintetük beléfúródott, a különös érzés még erősebbé vált.

Mi ez? Kelly a terem falának dőlt, és megpróbálta kitalálni, mi történik vele. Hirtelen beugrott pár kép a pajzán regényéből. A teremből máris kastély lett, ő pedig Lady Stephanie. A bankrablók meg mintha a Fekete Lovagok jelenkori változatai lettek volna.

Kelly nem hitte el. Ez tényleg felizgatta? Kizárt dolog.

De ahogy megpróbálta mindezt kiverni a fejéből, máris újabb dologra jött rá: ösztönösen kihívó pózba állt – keze a háta mögött, egyik lába kacéran a falnak feszült, mellei kidomborodtak. Teste gyakorlatilag felkínálta magát a két bankrablónak.

És kezdett nedvesedni is.

– Felmegyünk – mondta a magas rabló.

Kelly mosolyogva nézett rá.

– Hová ez a sietség? – mondta. És lassan feljebb húzta a szoknyáját, kivillantotta fekete bugyiját. A két férfi furcsállva bámulta. Félrehúzta a bugyiját, megmutatta nekik finom kis punciját – a nedves, rózsaszín nyílást.

– Mennünk kell – mondta az alacsonyabbik rabló, és előrelépett. De a társa visszatartotta.

Kelly el sem hitte, hogy ezt csinálja. Úgy érezte, mintha távolról nézné mindezt, mintha egy ribanc színésznőt nézne valami hülye pornófilmben. Lassan, óvatosan simogatni kezdte a csiklóját, érezte ujján a nedvességet. Csöndesen felnyögött.

– Oké – mondta a magasabbik rabló. – Mutasd, mid van, kicsim.

Kelly kegyetlenül felizgult. Egy kicsit félt is – mit fognak ezek csinálni vele, ha ez így megy tovább? – de ez valahogy hozzáadódott az izgalomhoz. Simogatta magát, és a rablóra nézett.

– Tetszik, amit látsz? – kérdezte.

– Tudod, mire gondolok? – kérdezte a magas fickó a társától. – Most már biztos, hogy jó bankot választottunk.

A két férfi felnevetett, hangjuk visszhangzott a teremben. Kelly látta a nadrágjukon növekedő dudort. Tovább simogatta magát, bele is remegett.

A magas férfi eléállt.

– Oké, bébi – hallatszott a hangja a símaszk mögül. – Lássuk, mit tudsz.

Kelly hallotta, hogy a férfi kicipzározza a sliccét, és megpillantotta előugró, félig kemény farkát. Egész nagy volt és jó vastag.

– Szopjál! – parancsolta a férfi.

Kelly letérdelt a márványpadlóra, és kinyitotta a száját. A magas férfi lassan az ajkai közé nyomta forró, lüktető farkát. A lány rászívott, amitől a férfi felnyögött. Kelly előre – hátra kezdte mozgatni a fejét, szürcsölte és nyálazta a férfi keményedő farkát.

– Igen... – nyögte a rabló, és a társára nézett. – Te jössz, gyerünk, kapd elő a farkad.

Az alacsony rabló meglepődött, de gyorsan elővette a farkát. Kelly rögtön észrevette, hogy közepes vastagságú, de valamivel hosszabb annál, mint amit épp a szájában tartott.

A magas rabló hirtelen egy cuppanással kihúzta a lány szájából a farkát.

– Próbáld ki – mondta a társának. – Kibaszott jó a csaj!

Az alacsony rabló kesztyűs kezébe fogta a farkát, és Kelly ajkai közé vezette. Aztán egy erős mozdulattal az egészet a lány szájába lökte. Teljesen kitöltötte Kelly száját. A férfi nyögött egyet, kihúzta, aztán újra visszatolta az egészet. Ki-be húzogatta Kelly szájában kemény szerszámát.

– Mmm! – nyögte a lány.

– Igen! – hörögte a férfi. – Ez az! Élvezed, mi?

A rabló belemarkolt a lány hajába, és energikusan baszta a száját. A társa ott állt mellettük, és kesztyűs kezével verte a farkát.

– Én jövök! – szólalt meg végül, a farka keményen ágaskodott. Megragadta a társa vállát, és megpróbálta arrébb tolni, de az alacsony rabló még mindig Kelly szájába tömte a farkát. Megfordult, és állon vágta a társát.

– Baszd meg! – kiáltotta a rabló.

Aztán az alacsony férfi kihúzta a farkát a lány szájából. Kelly lihegve figyelte őket. A magas rabló behúzott egyet a társának, de ellenfele megragadta a karját, és megcsavarta. A két rabló átkozódva és nyögve akaszkodott össze, merev farkuk előttük himbálózott.

Ez hihetetlen, gondolta Kelly. Ezek tulajdonképpen összeverekedtek rajtam! El sem hiszem! És ettől még jobban benedvesedett...

Végül a két férfi feladta a harcot. Egy ideig ott álltak egymással szemben, Kemény farkuk lüktetett.

– Mire volt ez jó? – kérdezte az alacsony rabló. – Hiszen mindketten meg akarjuk dugni. És biztos vagyok benne, hogy mindkettőnkkel el tud bánni. Igaz, szivi?

Kelly az ajkába harapott, és végigmérte őket.

– Igen – mondta a magas rabló, és nem is várt válaszra. – Nézd csak meg. Nagyon akarja. Kegyetlenül. Hát szivi, ez lesz a szerencsenapod. Ájultra fogunk kefélni. Gyere ide!

Négykézlábra állították Kellyt a terem márványpadlóján. A lány érezte, hogy az alacsony rabló felemeli a szoknyáját, és lehúzza a bugyiját, hallotta a férfi lihegését, ahogy meglátja a punciját. Aztán érezte a kesztyűs ujjakat a kisajkain, majd ahogy belé hatolnak. Felsóhajtott.

A magas férfi a szája elé emelte a farkát. A lány éhesen bekapta, érezte, ahogy csöpög és lüktet a nyelvén. Közben az alacsony rabló kesztyűs ujjai megtalálták a csiklóját, és finoman, lassan simogatták. Kelly beleremegett az érintésbe. Érezte, ahogy a nedvei csorogni kezdenek a combján.

Az alacsony rabló letérdelt mögé, és a lány megérezte a puncijához csapódó makkot. Türelmetlenül mozdította meg csípőjét, nagyon kívánta, hogy a férfi belé hatoljon. Mintha már előre megnyílt volna a teste, úgy várná a kefélést.

És végül érezte is, ahogy a kemény rúd a puncijába csúszik. A férfi lassan, centinként hatolt belé. A lány minden mozdulatot érzett, ahogy a kemény szerszám kitöltötte a húsát, és ahogy izmai rászorítottak.

– Mmm! – nyögte a lány a magas rabló farkával a szájában.

Mindkét férfi mozogni kezdett. Egyszerre kefélték a lány száját és a punciját, s ettől az egész teste remegett. Eleinte finoman csinálták, de aztán begyorsítottak, egyre erősebben és erősebben pumpálták. Kelly érezte, hogy elveszíti a fejét, nedvei csorogtak, a puncijában vadul cuppogott a kőkemény fasz.

A lány élvezettel nyögött fel. A férfiak alig adtak ki bármilyen hangot. A teremben csak a lihegés és a kefélés cuppogása hallatszott, ahogy a farkak ki – be mozogtak a lány szájában és puncijában. Kelly remegett a márványpadlón, érezte a férfiak izgalmát, erejét, határozottságát. Azért jöttek ide, hogy kirabolják a bankot, de most egyetlen céljuk az volt, hogy őt ájultra keféljék.

Kelly érezte, hogy elönti az orgazmus, és azt is, hogy nagyon erős lesz. Nem volt ura saját testének, reszketett a padlón. A magas rabló a vállát fogta, az alacsony pedig a derekát, így tartották egyhelyben, és teljes erővel baszták.

– Mmm! – kiáltotta a lány, de hangját eltompította a magas rabló farka. – Mmm!

Még egy lökés, még egy, és még egy. Aztán Kelly orgazmusa mindent elsöpört, mintha elektromos töltés szántott volna végig a testén. Tehetetlenül szívta a magas rabló farkát. Belemarkolt a férfi fenekébe, érezte a farmernadrág alatt megfeszülő izmokat.

– Ezzz iggennn... – nyögte a férfi. – Jön már, bébi!

A farka összerándult a lány szájában. Aztán lövellni kezdett. Kelly érezte száját elöntő forró, sós ízt. A férfi farka ritmikusan lüktetett, nagy, forró adagokban pumpálta a lány szájába a spermát.

A magas rabló elégedett nyögéssel húzta ki a farkát Kelly szájából. Még mindig jött belőle, s a lány lihegve nézte, hogy a férfi kesztyűs kezéből a dákó az arcára és az ajkára spriccel.

– Igen... – suttogta a símaszk alatt a rabló. Lerázta a farkáról az utolsó cseppeket is. Aztán felállt, a lába remegtek. Elrakta a farkát a nadrágba, és nézte, hogy a társa hogy bassza hátulról Kellyt.

Lehet, hogy a látottak izgatták fel ennyire az alacsony rablót, mert most már ő is nagyon beerősített, mélyen döngette a lány puha punciját. Fojtottan felnyögött.

– Igenn... – suttogta a lány. – Érezni akarom, hogy élvezel.

– Áááhhh... – kiáltotta az alacsony rabló, és már nem bírta visszatartani. Kihúzta a lány puncijából a farkát, félretolta a szoknyát, és a lány fenekére engedte fehér, forró krémjét.

– Uh, uh, uh! – nyögdécselte a rabló. A farka vadul remegett, makkjából hosszú sugarakban spriccolt a geci Kelly meztelen fenekére.

– Ah! – nyögte a férfi fáradtan a végén. – Igen! Basszus!

Kelly érezte az utolsó, sűrű cseppeket a fenekére hullani. Felsóhajtott.

Aztán a két rabló csak állt ott, és nézték. Az alacsony rabló is visszacipzározta a sliccét. Most, hogy már kielégültek, valahogy le voltak nyűgözve a történtektől. És végül Kelly is felállt. Kicsit szédült, de azért remekül érezte magát. Felkapta a padlóról a bugyiját, és letörölte vele a bőréről a gecit.

– Köszi, fiúk – mondta a lány mosolyogva. – Ez már nagyon kellett. És most... gondolom, elviszitek a pénzt?

– Hát igen... – mondta az alacsony rabló.

– Talán – mondta a társa. – Talán nem...

– Te meg mi a francról beszélsz? – kérdezte az alacsonyabb.

– Nem lenne helyes, ha a kis hölgyet csak magunknak tartanánk meg – mondta a magasabbik. – Vedd le a ruhád, bébi!

– Úgy érted...? – kérdezte az alacsonyabbik.

– Igen, felvisszük – felelte a társa. – Úgyhogy vedd le azokat az átkozott göncöket, szivi!

– Ez tetszeni fog a főnöknek – mondta az alacsony.

Kelly lassan levetkőzött. Mindent értett. Fel fogják őt vinni, hogy a harmadik bankrabló is kiélhesse magát rajta. És azt akarják, hogy már az elejétől meztelen legyen.

– Igen – mondta a magas rabló. – A főnök szereti az ilyen ribancokat. Sőt, egy kissé betegesen is, ami azt illeti...

– Az biztos – vigyorgott az alacsony. – Erre most jól befizettél, kicsim.

A rablók végigmérték meztelen testét. Tökéletes alakja volt, formás mellein finoman, izgatottan ágaskodtak a mellbimbók.

– Nagyon jó cickóid vannak, kicsim – mondta a magas rabló.

– És a puncid is elég jó – tette hozzá a társa. – Na jó, most már menjünk.

Az alacsony rabló felkapta a lány ruháit a padlóról. Aztán a két rabló karon fogta és a lifthez vezette a lányt. Megnyomták a gombot, és egymás mellé álltak a fülkében. Kelly érezte a férfiak bőréből áradó izzadságot. Miközben felfelé haladtak, a két férfi végig a lány meztelen testét nézte, de furcsa módon nem nyúltak hozzá.

Mikor a lift felért, a két rabló kihúzta Kellyt a fülkéből. A többi alkalmazott még mindig a pult mögött ült, a harmadik rabló pedig egy gépfegyverrel vigyázott rájuk. A túszok szeme elkerekedett, amikor meglátták, hogy Kelly meztelenül jön ki. Persze főleg a férfiak néztek nagyot.

– Hoztunk neked valamit – mondta az alacsony rabló.

A vezér megfordult, és végigmérte a lányt.

– Szép – mondta lassan. – Egyes, fogd ezt, és vigyázz a túszokra!

A magas rablónak dobta a gépfegyvert, ezek szerint ő volt az Egyes.

A vezér Kellyhez fordult. A lány látta, hogy a rabló szeme hogyan csillog a símaszk alatt.

– Fogd le – mondta a férfi az alacsony rablónak, aki a padlóra dobta Kelly ruháját, aztán a lány mögé állt, és megfogta a karját. Kelly mellei a vezér elé tárultak.

– A tiéd – mondta az alacsony rabló.

– Jól néz ki – válaszolta a vezér, és odalépett a lányhoz. – Már csak az a kérdés, hogy jó-e az íze is?

Letérdelt a lány elé, és a puncijára hajolt. A lány felsóhajtott. A símaszk anyaga csiklandozta a combját. A férfi nyelve lassan végigkalandozott az ajkacskáin, megkóstolta a lány nedvét. Kelly nyöszörgött, érezte nedveit kicsorogni a puncijából. A vezér a hüvelykujjaival széttárta a nyílást.

– Mmm – mormolta a férfi, mély hangjába Kelly puncija teljesen beleremegett.

Ez annyira izgató, gondolta. Ha be is nyal nekem, talán elájulok. És már tényleg érezte is a vezér lágy, nedves nyelvét a húsába fúródni.

– Ohhh! – kiáltotta a lány, hangja visszhangzott a bank előterében.

Érezte, hogy mindenki őt nézi. De mit is művel? Míg az alkalmazottak rettegve lapulnak, ő örömmel odaadja magát ezeknek a rablóknak? Felnyögött. Ez a gondolat valahogy még jobban felizgatta.

A vezér feje ide – oda mozgott, nyelve gyors, kiszámíthatatlan ritmusban táncolt a lány puncijában. Kelly felnyögött az élvezettől, a férfi kesztyűs keze megtalálta a lány telt melleit, végigsimított a kemény bimbókon, és közben vadul nyelvelt.

– Ez az! – kiáltotta Kelly őrült izgalommal. – Hadd élvezzek el! Ááááhhh!

Az orgazmus váratlanul jött, majdnem beleájult. Szerencsére az alacsony rabló szilárdan tartotta, de az egész teste remegett a gyönyörtől.

A vezér felállt és megcsókolta. A nyelvét is kinyújtotta a símaszk alól. Kelly érezte saját ízét a férfi nyelvén, és ettől majdnem megint elélvezett. Szomjasan, az előbbi orgazmus hatása alatt szürcsölte le nedvét a rabló szájáról.

Aztán a férfi visszahúzódott. A lány érezte a férfi lüktető, hatalmas erekcióját a fekete nadrágban. Már nagyon felizgulhatott.

– Na jó – szólalt meg a férfi nyugodt, hűvös hangon. – Akkor most játsszunk egy kicsit. Te... – mutatott Ginára. – Gyere ide, ahol látlak.

A szőkeség remegve, szinte nyüszítve tántorgott előre magassarkú cipőjében, és megállt a terem közepén. A rablókra bámult.

Mit fognak tenni vele? gondolta Kelly. Az igaz, hogy Gina egy üresfejű, idegesítő kis nőci volt, de azért nem lenne jó, ha megsérülne. Bár talán nem ártana, ha valaki megtanítaná a kisasszonyt a tisztességes viselkedésre...

– Ki itt az igazgató? – kérdezte a vezér.

– Én vagyok – válaszolta Mr. Denham rekedten.

– Oké. Maga is jöjjön ide.

Mr. Denham előrelépett, odaállt Gina mellé. Finoman, bíztatóan bólintott a lánynak.

– Szóval – kezdett bele a vezér – ez a cicus magának dolgozik?

– Igen.

– Hát akkor ma egy kicsit kiterjesztjük a munkakörét. Vegye le a nadrágját!

– Nem! – tiltakozott Mr. Denham. – Ez őrültség!

A vezér vigyorgott.

– Nofene – mondta. – Jól van, kisasszony, akkor rád vár ez a feladat.

Gina nem ellenkezett. Tágra nyílt szemmel bontotta ki Mr. Denham övét, és kigombolta a nadrágját. Aztán kinyitotta a sliccét.

– Gina... – szólalt meg a férfi.

Gina remegő kézzel lehúzta a férfi nadrágját és boxeralsóját. A férfi farka félig keményen lógott, jól látszott az inge alatt. Gina nyelt egy nagyot, és a főnöke hímtagját bámulta.

– Na – rendelkezett a vezér. – Szopd le.

Gina azonnal cselekedett, kissé zavartan bár, de letérdelt az igazgató elé, a szájába vette a farkát, és szopni kezdte.

– Gina! – nyögte Mr. Denham. – Ne! Kérem...

De Gina tovább csinálta. Előre – hátra mozgatta a fejét, a keményedő farok ki – be mozgott az ajkai között. Kelly lenyűgözve figyelte, ahogy az igazgató hosszú, eres rúdja bekeményedett, és ahogy a bőrén csillogni kezdett Gina nyála.

– Ez az... – suttogta.

A vezér vigyorogva nézett rá.

– Tetszik a látvány, mi? – kérdezte. – Tudtam, hogy kívánós kis ribanc vagy.

Igen, Kellynek tetszett a látvány. Az egész szituáció nagyon izgató volt. Meztelenül állt a munkahelyén, és a kolléganőjét figyelte, aki a főnököt szopta. És az összes alkalmazott őket nézte. Hát igen, ettől kegyetlenül beindult.

A vezér Ginához és Mr. Denhamhez fordult. A szőke lány élénken szopta a főnökét, akinek a szerszáma immár teljes pompájában ágaskodott. Az igazgató behunyta a szemét, gyorsan vette a levegőt, láthatóan le akarta küzdeni a késztetést, hogy a lány szájába élvezzen.

– Oké – mondta a vezér. – Most pedig állj fel, szivi, és vedd le a ruhád!

Gina egy cuppanással kiengedte a farkából az igazgató farkát. Lassan, remegve állt fel.

– Maga őrült – mondta. – Őrült.

– Igen, igen, – bólogatott a vezér. – Látni akarjuk a melleidet és a puncidat, úgyhogy vetkőzz!

Gina nyöszörögve levette a ruháját, és meztelenül állt a márványpadlón. Vékony volt, hosszú lábú, csodás mellekkel. Kellynek megfordult a fejében, hogy a mellei vajon igaziak-e, de elég eredetinek tűntek. A látványától Mr. Denham farka türelmetlenül megrezzent. A vezér elvigyorodott.

– Térdelj arra a fotelre – mondta.

Gina engedelmesen feltérdelt az egyik fotelre.

– Maga pedig, uram – mondta a vezér – nyomás, dugja meg!

– Nem! – kiáltott fel egyszerre Gina és Mr. Denham.

A vezér felemelte a fegyverét, és egyenként rájuk mutatott.

– Kuss legyen! – mondta. – Maguk ketten most átkerültek a szórakoztatóiparba, értve vagyok? Azért vannak itt, hogy azt mutassák, amit látni akarunk. És most azt akarjuk látni, hogy egy dögös, szexi csajszit jó keményen megkefél valaki. Szóval, ha azt mondom, hogy dugás, akkor dugás legyen. Oké?

Mr. Denham beállt Gina mögé. Ujjaival végigsimított a punciján.

Gina csak a fejét rázta. Mr. Denham úgy érezte, a lány elég nedves, úgyhogy kezébe fogta a farkát, és a lány nyílásába illesztette. Előretolta a csípőjét, és a teljes szerszámát a punciba tolta.

– Áááhhh! – kiáltott fel a lány.

Mr. Denham megragadta a szőkeség csípőjét, és kefélni kezdte. Újra meg újra a lány csöpögő puncijába döfte a farkát. Kelly feszülten figyelte a jelenetet. Elképzelte, milyen lehet a hosszú, kemény fasz mozgása a puncijában. Azt kívánta, hogy Mr. Denham inkább őt kefélje.

A vezér is nagyon felizgult. Kicipzározta a farkát, és kesztyűs kezével simogatni kezdte. Kemény, vastag szerszáma volt. Kelly a látványától is felsóhajtott, de a férfi nem hallotta meg.

– Ez az – mondta, és kimeredt szemmel nézte Ginát és Mr. Denhamet. – Ne sajnálja, kúrja csak!

A vezér szerszámából kigördült egy tiszta folyadékcsepp, és a márványpadlóra csöppent. Kelly megvonaglott az alacsony rabló szoros kezében. A vezér farkát bámulta, kívánta... Elég lett volna megérintenie.

Az egész személyzet megbűvölten ült a padlón. Figyelték, hogy tolja Mr. Denham a farkát hátulról Ginának. Volt, aki másfelé akart nézni, de nem bírták levenni a szemüket a középkorú férfiról és fiatal, szexi alkalmazottjáról. Kelly sejtette, hogy pár srácnak biztos felállt a farka. Megrázta a fejét... Miért bír folyton csak farkakra gondolni? Nagyon felizgult...

– Eddig jól csinálta – mondta a vezér Mr. Denhamnek. – Most fordítsa meg. És bassza meg jó keményen!

Mr. Denham kihúzta a farkát Gina puncijából, és könnyedén hanyatt fordította a lányt. Gina nagyon remegett, az arca elvörösödött, teljesen be volt indulva. Mr. Denham is hasonlóan nézett ki, nagyokat zihált, a farka remegve várta, hogy visszakerülhessen a platinaszőke nőci húsába. Az igazgató beállt a lány lábai közé, és lassan belesüllyesztette a farkát. Gina szeme elkerekedett.

– Mmm – nyögött egy hatalmasat.

Mr. Denham nem várt további parancsokra, pumpálni kezdte a szőkeséget. Kemény, követelőző tempóban baszta, amitől a lány nyöszörögni kezdett. A férfi megragadta a lány bokáját, a vállára húzta, hogy a farka még mélyebben beléhatolhasson.

A vezér keményen verte a farkát, a látványtól csillogott a szeme.

– Nézz rá – parancsolt Ginára.

A párocska vonakodva bár, de egymás szemébe nézett. Mintha ez az aktust még gyalázatosabbá tette volna – mintha tényleg szeretők lennének, nemcsak idegenek, akiket egy perverz bűnöző szexuális együttlétre kényszerít.

Gina levegőért kapkodott. Mr. Denham nagyon keményen mozgatta benne lüktető szerszámát, és ettől a lányt elöntötte az orgazmus.

– Óóóhh... – sikkantotta. – Óóhhh...

A körmeit Mr. Denham fenekébe vájta, úgy húzta magába újra meg újra.

– Azt a mindenit... – suttogta Kelly.

A vezér felnevetett.

– Micsoda kis ribanc! – mondta. – Odáig van érte. Ez az, miszter, folytassa!

Mr. Denham ráfeküdt Ginára, mély, kemény lökésekkel dugta. A lány vonaglott a férfi szorításában.

– Ne... – sóhajtotta. – Várjon...

– Kussolj! – kiáltotta a vezér. – Ne figyeljen rá, miszter. Bassza meg olyan keményen, ahogy csak bírja!

Gina vadul nyöszörgött a főnöke alatt. Kelly magához akart nyúlni, de az alacsony rabló szorosan tartotta a karját.

– Igen! – kiáltotta Kelly öntudatlanul. – Bassza meg! Bassza seggbe!

A vezér ránézett, aztán bólintott.

– Jól van – mondta. – Hallotta, miszter. Bassza seggbe!

Mr. Denham szó nélkül kihúzta csúszós farkát Gina puncijából, és a fenekéhez illesztette. Gina mindezt vigyorogva tűrte. A bankigazgató előrenyomult, és Gine seggébe erőltette a makkját.

– Áááh! – sikoltotta a lány.

Mr. Denham tovább nyomta. Merev farka centinként tűnt el a szőkeség szűk kis seggében. A lány vonaglott, de a férfi mély, lassú mozdulatokkal mozogni kezdett a szűk kis fenékben.

– Játssz a punciddal – parancsolta a vezér.

– De... én... – lihegte a lány. Mégis engedelmeskedett. Remegő ujjai rátaláltak a csiklójára, és ahogy Mr. Denham a seggét kúrta, a lány maszturbált. A puncijából csak úgy csurgott a nedv, ráfolyt az igazgató farkára.

– Ááá de jó! – kiáltotta a lány. – Jajjj! Áááhh!

És miközben főnöke könyörtelenül baszta a seggét, Gina elélvezett. Az egész teste remegett a fotelben, kiáltásai visszhangoztak a bankban.

– Unh! – hörögte Mr. Denham. Kikapta lüktető farkát Ginából, és spriccolni kezdett. Az első adag felrepült a levegőbe, és a lány arcán és mellén landolt. Mr. Denham farkából hihetetlen erővel lövellt ki a krémes geci, és fehér nyomokat hagyott Gina meztelen bőrén. Az igazgató vadul verte a farkát, az utolsó cseppeket is kipréselte belőle, aztán elengedte.

– Oké – mondta a vezér. – Most üljenek le mind a ketten a többiek mellé.

Mr. Denham becipzározta a sliccét, és az alkalmazottai közé tántorgott. Egy kicsit később Gina is felállt és odament mellé. Meztelen testén kis patakokban folydogált a sperma.

A vezér Kellyhez fordult.

– Oké – mondta. – Essünk neki.

Kelly kételkedve nézett rá. Most már tényleg meg fogja őt dugni?

Széttárta a lábát, a férfi pedig eléállt, és a puncijához illesztette a farkát. A lány felnyögött, érezte, ahogy a csöpögő makk utat tör befelé.

Aztán a férfi nagyot lökött felfelé, teljesen karóba húzta a lányt

– Áááh! – kiáltott fel Kelly.

Ebben a felajzott állapotban már ettől a mozdulattól is majdnem elélvezett. Az alacsony rabló szilárdan tartotta.

– Nesze... – nyögte a vezér, és ütemesen kefélni kezdte. – Ez jólesik? Mi?

– Óóóó igen... – suttogta Kelly. – Nagyon jó! Bassz meg! Jó keményen!

Érezte a faszt a remegő testében, érezte, ahogy újra meg újra beléhatol. Hihetetlen volt. A masszív szerszám minden lökése gyönyört árasztott.

A vezér szeme sugárzott a símaszk alól. A lány érezte az arcán a férfi forró leheletét. És magukon érezte a teljes személyzet tekintetét.

Ekkor hirtelen rácsapott az erős orgazmus. Teljesen meglepte, kiáltozott a gyönyörtől, szenvedélyes kiáltásai visszhangoztak a márványfalakon:

– Áááhhh! Ááhh!

Egész teste reszketett, de közben érezte a vezér kőkemény, könyörtelenül ki–be mozgó farkát is. Ez az egész annyira helytelen volt, mégis olyan jól érezte magát. Nem is érdekelte, hogy ki látja. Sőt, akarta is, hogy lássák – ettől csak még jobban felizgult.

Kelly meztelen feneke az alacsony rabló ágyékához dörzsölődött. Még a farmeren át is érezte a férfi hosszú, kemény farkát. És pár pillanat múlva már hallotta is a férfi övcsatjának kattanását, és a sliccének kinyílását.

– Na ne – suttogta.

Az alacsony rabló elengedte a lány karját, és áttért a csípőjére. Egy laza mozdulattal az ánuszához nyomta a farkát. Kelly tehetetlenül vergődött, érezte, ahogy a fasz centinként hatol belé. Teljesen szétfeszítette. Behunyta a szemét, és megpróbált lazítani.

A lány érezte a férfiak izzadságát. A két rabló állat módjára hörgött, úgy kefélték a punciját és a seggét. Mozgásuk lassan összehangolódott, egyszerre kúrták. A lány hátraengedte a fejét, és hangosan felnyögött. Teljesen átengedte a testét a két férfinak, és a lyukaiban tomboló dákóknak.

A férfiak teljesen elvesztették a fejüket. És ő is tüzelt, ez a két durva, izmos kúrógép teljesen kikészítette. Az alacsony rabló kefélését a fenekében egyenesen kéjesnek érezte.

Ezúttal érezte, hogy el fog élvezni. A gyönyör lassan támadt rá, húsának minden idegszála bizsergett. És aztán – megkönnyebbült. Az eleven orgazmus végigszaladt a testén, minden tagjába belerángott a gyönyör.

– Jaaaj – suttogta. – Jaaaj!

Reszketett az élvezettől, a férfiak farka teljesen kitöltötte mindkét lyukát. Így érezhette magát Lady Stephanie is a kastély pincéjében, a fekete lovagok karjai között.

– Ez az! – kiáltotta az alacsony rabló. – Már jön is!

Mindkét férfi kihúzta a farkát a lányból, aki az arcába lógó hajtincsek közül azért meglátta a vezér vörös, duzzadt, kitörésre kész makkját.

– Le a padlóra! – kiáltotta a férfi, és megragadta a farkát. – Feküdj hanyatt!

Kelly szinte rárogyott a hideg márványpadlóra, és a hátára fordult. A két maszkos férfi fölé állt, kesztyűs kezük a farkukat verte, makkjukból tiszta folyadékcseppek hullottak a lány meztelen mellére.

– Ez az... – pihegte Kelly.

És aztán elélveztek. Előbb az alacsony rabló kezdett spriccelni, hosszú, fehér sugarakban engedte a forró gecit a lány arcára. Aztán a vezér is felkiáltott, belőle is kitört a fehér, forró krémes láva, beterítette a lány mellét.

Kelly kinyitotta a száját. A két bankrabló nyögve, kiáltozva irányította oda a farkát, és teleélvezték az arcát. Kelly érezte a nyelvén a finom, fűszeres cseppeket, lenyalta az ajkairól, és le is nyelte, amit csak tudott. A férfiak mintha egy örökkévalóságig élveztek volna, minden csepp krémes gecit kiürítettek magukból.

És végül befejezték. Fáradtan lihegtek, farkuk lassan elpuhult. Visszacsomagolták a nadrágjukba, és bezárták a sliccüket.

– Ez igen – suttogta a vezér.

Kelly csak feküdt, élvezte, ahogy a sperma lassan hűl a bőrén.

Hallotta, hogy a magas rabló parancsokat osztogat a túszoknak, mondja nekik, hogy maradjanak nyugton, és ne használják a riasztót a következő félórában.

A vezér fölé hajolt, és felsegítette.

– Most elmegyünk – mondta lágyan. – Elvisszük a pénzt, és eltűnünk.

Kelly talált a táskájában pár papírzsebkendőt, és azokkal törölgette testéről a ragadós nedvet. Aztán összeszedegette a ruháit és felöltözött.

– Ugye vigyázol a kollégáidra? – kérdezte az alacsony rabló. – Nehogy valami ostobaságot csináljanak.

Kelly végignézett a pult mögött kuporgó személyzeten. Ginával egymás szemébe néztek. A szőkeség szeme ámulatot tükrözött, de valami más is bujkált benne. Mintha... féltékenység lett volna? Igen, féltékenység, Kelly biztos volt benne. Gina – a kis romlott, ribancos Gina – szívesen részesült volna olyan kezelésben, amilyet Kelly kapott a rablóktól.

Hát nagyon izgató kaland volt, az biztos. Kelly arra gondolt, hogy Gina igazából nem vehette volna fel vele a versenyt. Kelly nagyon belefáradt, de azért nagyon jól érezte magát. Nemcsak annyiról volt szó, hogy kiélhette vad vágyait a három bankrablóval, hanem azt is felfedezte, hogy mindez hatalmas gyönyörrel járt – nagyobbal, mint amit valaha elképzelt.

Igen, remekül érezte magát. Eddig azt hitte, hogy Gina az igazi romlott kislány, aki igazán kiélheti vágyait. De most kiderült, hogy Kellyben bujkált eddig a vad, szenvedélyes szexualitás. Sosem gondolta volna, hogy élvezni fogja, hogy három maszkos férfi jó keményen megbassza. Sőt, valójában ő csábította el őket, ő szabadította ki belőlük a vadállatot, ő vette rá őket, hogy forró, lüktető testére ürítsék krémüket.

Büszke volt. Nem félt többé sötét és furcsa vágyaitól. Ma szembenézett a démonaival, és nagyon élvezte. Akárcsak a három férfi.

– Jól vagy? – kérdezte a vezér. – Ugye szemmel tartod őket?

Kelly most már teljesen felöltözött, végigsimított a haján, és a rablókra mosolygott.

– Őket? – nevetett fel. – Dehogy, fiúk. Én veletek megyek!

A bankrablók felnevettek. Aztán átvezették Kellyt az előtéren, kimentek vele az ajtón a kocsijukhoz. Közben a lány végig a fenekén érezte a vezér kesztyűs kezét.

Tudta, hogy durva kalandok várnak rá.


***


Eredeti történet: https://www.asstr.org/files/Collections/Alt.Sex.Stories.Moderated/Year2008/57335HelenofTroy

A démon– Na és most lányok, hogyan tovább? – nézett Wendy a barátnőire, Sandy-re és Laurára, és az ujjait rázta. Épp most festették be egymás körmét a fekete, a vörös és a kék különböző keverékeivel, és szárogatták.

– Hány óra? – kérdezte Sandy, aki úgy döntött, hogy idén boszorkánynak öltözik. Wendy a lányt eddig még csak kosztümben látta, úgyhogy eléggé lenyűgözte ez a gyors váltás. Sandy ugyanis nagyon dögösen nézett ki, a fekete ruha alig takart rajta valamit. Éppen csak egy picivel ért feneke tökéletes gömbjei alá, és éppen csak egy kicsivel ért a bimbói fölé. Még egy igazi, széles karimájú, hegyes tetejű boszorkánykalapja is volt.

– Azt hiszem, nyolc lehet – pillantott Wendy a karórájára. – A Halloween klubban még úgy egy órán át nem lesz még senki. "

– Hát... jó... – biggyesztette le Sandy az ajkát. Finom kis ajka mindig olyan könnyen görbült lefelé.

– Mind el vagyunk készülve, és nincs hova mennünk, hát szörnyű, nem, lányok? – vonogatta a vállát Laura, aztán tovább fújta a körmeit.

Laura múmiának öltözött, bár az ősi egyiptomiak nem ismertek volna rá. Izmos testét néhány jól elhelyezett gyolcsszalag fedte, főleg a mellén és az ágyékán. Volt még néhány szalag a karján és hosszú, vékony lábán, de alig takart valamit.

– Hát... Van egy–két ötletem... – mosolyodott el Wendy.

– Komolyan?

– Mondd el!

– Jól van.

Wendy lassan felállt. Vigyázott, nehogy valahová lecsöppenjen a körömlakkja. Már kezdett elgémberedni a sok üldögéléstől, ugyanakkor már meg akarta mutatni gyönyörű vonalait a barátnőinek. Biztos volt benne, hogy egyikük sem volt még biszexuális sem... de sosem lehet tudni. Olyan szépek voltak, hogy Wendy szívesen megkockáztatta a dolgot.

– A múlt éjjel vettem ezt, ha esetleg unatkoznánk. tuti jó móka lesz – ment a könyvespolchoz, és le is hajolt. Ezen az estén Wendy dögös iskolás lánynak öltözött. Amikor lehajolt, felcsúszott a szoknyája, és mindene kilátszott.

– Wendy! – hökkent meg Laura. Wendy hátranézett: a barátnője épp a nevetését próbálta visszafogni. – Azt hiszem, elfelejtettél valamit!

– Elfelejtettem?

– A bugyidat!

Wendy csak mosolygott, hisz ez nem volt véletlen. Mindkét lány jól látta fenekének finom vonalát, sőt, mér rózsaszín kis punciját is.

– Jaj, ne! – tettette az ijedtséget, és mosolyogva lehúzogatta a miniszoknyája szélét, hogy eltakarja magát. Aztán visszafordult, és a legfelső polcról levett egy hosszú kartondobozt.

– Itt van!

– Mi ez?

– Remélem, nem olyan béna, mint tavaly az az Ouija játék – mondta Sandy. Kényelmetlenül feszengett a padlón.

Wendy odavitte a dobozt a lányokhoz.

– Hát hasonlít hozzá... – tette a dohányzóasztalra, és megfordította, hogy a többiek is el tudják olvasni a feliratot.

– Házi idézési készlet? – Laura egy kissé szkeptikusnak tűnt. Ha a cím nem lett volna még elé, a dobozon egy pentagramma is díszelgett, csúcsain gyertyával. – Ezzel démonokat lehet megidézni, meg ilyesmit?

– Igen olyasmi... Gyerünk, jó móka lesz! Azonkívül... – fordította meg a dobozt Wendy, hogy Sandy és Laura a részletes leírást is lássák –, azt írja, hogy ha működik, azt kérhetünk, amit csak akarunk.

– Óóó, én tudom, hogy mit akarok – mondta Sandy vigyorogva.

– Mit?

– Hát, tudjátok... ez olyan... Nem akarom kimondani.

– Rajta!

– Nem.

– Kérlek!

– Hát jó... tudjátok... elég régen szakítottam Braddel. Én csak egy...

Sandy habozott. Nyilvánvalóan nem akarta elmondani. Wendy nagyon is jól sejtette, hogy a barátnője mit akar, de azért erőltette még egy kicsit.

– Pasit akarsz? – kérdezte, de jól tudta, hogy nem így van.

– Mit? Nem! Én csak... oké, egy jó, kemény dugást akarok, ráadásul most azonnal!

Erre mind nevetésben törtek ki, de végül Wendy és Laura is bólintott. Egy ideje egyikük életében sem volt egy szerető sem. Tulajdonképpen ezért is akartak este bulizni.

– Tudod mit? Jól van, kérjük azt! Én benne vagyok! – kacsintott Wendy, és kinyújtotta a kezét. Sandy azonnal belecsapott, vérvörös körmei szépen illettek Wendy kék körmeihez.

– Jól van, én is – csapott bele egy kis habozás után.

– Hát akkor ezt eldöntöttük – söpört ki egy hajtincset Wendy az arcából, és nekiállt, hogy kipakolja a dobozt.

Először egy nagy fekete kartontáblát hajtogatott ki, és rátette a dohányzóasztalra, ami szerencsére pont megfelelő méretű volt. Volt még ott pár gyertya, mit az asztal szélére tett, meg egy nagy kréta.

– Ennyi? – kérdezte Laura szkeptikusan.

– Azt hiszem, igen, lássuk csak...

Wendy felkapta a dobozt, és elkezdte olvasni a használati utasítást. Még egy hajtincs az arcába hullott, ő meg olvasás közben rágogatta. Rossz szokás. A másik két lány kuncogott, mert mire Wendy észrevette volna, már össze is rúzsozta a hajtincsét.

– Há! Ez nem vicces! – engedte el a haját, és tovább olvasott. – Jól van... azt hiszem, megvan. Először meg kell rajzolnunk a pentagrammát.

Sandy a krétáért nyúlt, de Wendy óvatosan leállította, és tovább olvasott. Volt egy olyan hátsó szándéka is, hogy végigsimítsa a lány finom kezét. – Ezt együtt kell csinálnunk.

Laura és Sandy bólintott, és mind megfogták a krétát. A többiek forró kezét érezve Wendy elkezdte megrajzolni a kört a kartontáblán.

– Na lássuk, mit is ír... – fordult el Wendy a rajztól. Megint megkereste a használati utasítást. – Azt mondja, a szimbólum önmagában nem sokat ér. Fókuszálnunk kell az energiáinkat. Vagy valami ilyesmit.

– Én már nagyon fókuszálok, hogy valami jó kis faszit találjak ma éjjelre... – kuncogott Sandy. Wendy a lány kezén érezte, hogy felgyorsul a szívverése.

– Úgy legyen!

– Jól van, kész a rajz – engedte el vonakodva Wendy a krétát. Megint felkapta a dobozt, és összehasonlította a borítót a művükkel. – Szerintetek nem lett egy kissé ferde?

– Nem nagyon...

– Nem hiszem, hogy számítana...

– Szerintem sem – fordult Wendy vissza az útmutatóhoz, és hátradőlt, úgy olvasta. Próbált meglepettnek tűnni, mikor a háta Sandy csupasz karjának ütközött, mintha csak véletlen lett volna, aztán a gyertyákra mutatott.

– Most meg kell őket gyújtanunk, és a csúcsokra kell helyeznünk. Van valakinek gyújtója?

– Nekem nincs – mondta Laura, és a gyolcsait rendezhette, mert kezdtek lecsúszni a melléről.

– Tessék – mondta Sandy, és egy gyújtót varázsolt elő. Wendy mosolyogva elvette, de közben diszkréten beszippantotta a parfüm fűszeres illatát, ami Sandy melléről áradt. Egy pillanatig élvezte, aztán hozzálátott, hogy meggyújtsa a gyertyákat. A barátnői is segítettek, úgyhogy pár perc elteltével mindegyik színes, lilás–vöröses gyertya a helyén állt, és viaszt eregetett a táblára.

– Nem tűzveszélyes?

– Nem, ez a padló nem igazi fa. Csak laminált – mosolygott Wendy. az igazat megvallva nagyon jó üzletet kötött ezzel annak idején. Senki sem tudta, hogy a mesterek ingyen rakták le, mert a végén leszopta őket.

– Tényleg?

– Valódinak látszik.

– Tudom, jó cucc – mosolygott a lány, és visszament a dobozhoz.

Ahogy az útmutató végét elolvasta, gyorsabban kezdett dobogni a szíve, az arcát meg elöntötte a vér. Gondolt már szexuális értelemben a lányokra, de ami az útmutatóban állt, még el sem képzelt eddig.

– Ööö...

– Mi az, Wendy?

Wendy csak a fejét rázta, és odaadta a dobozt Sandy-nek. Sandy elolvasta, és felkacagott, hogy elrejtse zavarát.

– Mi az? – kérdezte Laura. Megfogta a dobozt és ő is elolvasta. – Tyűha...

– Hát... el is rakhatjuk az egészet... – vörösödött el még jobban Wendy, de csak arra gondolt, mennyire szeretné megtenni, ami a dobozon állt. – Bár... nem is tudom... az az Ouija játék tavaly mintha működött volna – azt már nem tette hozzá, hogy ő mozgatta a követ, mintha magától menne. – Lehet, hogy ez is fog? Én örülnék ma éjjel egy kis túlvilági segítségnek... És egy kicsit bennünket is feltüzelne...

– Igen. És pont olyan lenne, mint a gimiben – mosolygott Sandy, de aztán abbahagyta, mikor meglátta Wendy és Laura arcán a döbbenetet. – Mi van? Ti a koliban sosem maszturbáltatok a többiekkel?

– Nem.

– Nem mondhatnám.

– Ó...

– Mindegy, én benne vagyok, ha ti is – mosolygott Wendy. A gondolat, hogy mind a hárman ott simogassák magukat a díványon, máris benedvesítette.

– Jól van, mi baj történhet? Már úgyis láttuk egymást meztelenül – bólintott Laura, aztán Sandy is beleegyezett:

– Jól van... ööö...

Meglepő módon Sandy adta meg a kezdő lökést. Felemelte a ruhája alját, és lehúzta a felső részét. Wendy nem is bírt elszakadni Sandy két tökéletes mellének látványától. A bimbók máris keményen várták az érintést.

Ezután Sandy lenyúlt a jobb kezével, és félrehúzta a bugyiját. A lányok láthatták finom kis punciját. Bal kezével a mellbimbóját simogatta.

Laura szállt be következőnek, kezét sima hasán, és benyúlt a bugyijába. Wendy legnagyobb csalódására nem vette le a bugyiját, úgyhogy Wendy-nek el kellett képzelnie, mit okozhatja odabent azokat a cuppogó hangokat. Ettől szinte ott helyben elélvezett. Csak figyelte, hogy két barátnője hogyan simogatja magát. Ő is beszállt: felemelte miniszoknyáját, és a puncijához nyúlt. Már érezte is a nedvességet, amit barátnőinek látványa okozott, és finoman benyomta magának a középső ujját.

Mindhárman hangosan nyögdécseltek. Wendy egyre gyorsabban nyomogatta ki–be az ujját, már teljesen befedték nedvei. Mikor már eléggé nedves volt, kihúzta, és a csiklóját vette vele kezelésbe. Nem kellett sok hozzá, a gyönyör hullámai kezdték átjárni testét.

Mindhárman egyszerre nyögtek fel az élvezettől.

Wendy érezte, hogy lábaiban összerándulnak az izmok, és gondolkodás nélkül nyomta csípőjét az ujjainak. Az orgazmusa egyre jobban közeledett, és barátainak hangja még édesebbé varázsolta. Végül egész teste beleremegett az orgazmusba.

Wendy kicsit meglepődött rajta, hogy mindhárman szinte egyszerre mentek el. Előbb Sandy, azután Laura élvezett egy hatalmasat. A bugyija teljesen átnedvesedett a nedveitől. Aztán már csak feküdtek ott, sóhajtoztak, de még nem volt elég a dolog.

– Ezt megismételhetnénk – jutott lélegzethez Laura, miközben kihúzta az ujját a bugyijából. Wendy csak mosolygott, mert megérezte a másik két lány puncijának illatát.

– Igen... Nagyon jó volt! – dőlt hátra Sandy is. Feje csak pár centire volt Wendy combjától, és finom mellei még mindig szabadon voltak.

– Mmmhmmm...

Wendy ellenállt a kísértésnek, pedig szívesen odanyúlt volna, és megcsöcsörészte volna Sandy-t. A kapcsolatuk most újabb szintre jutott, de tudta, hogy még nem kezdhetnek egymás kielégítésébe.

– Hé... Mi az? – vette észre először Laura pentagramma változását. – Wendy? Ezt te csináltad?

– Mit? – nézett fel Wendy, aztán ijedten fojtotta vissza sikolyát. Mint tavaly az Ouija–tábla esetében, most sem várta, hogy bármi történjen. De az Ouija–táblával ellentétben történt valami. – Nem... Ez nem én vagyok. Sandy?

A kréta, amivel a pentagrammát megrajzolták, sötétvörössé változott, és apró szikrák pattantak ki belőle a levegőbe. A szikrákkal valami finom füstillat is keletkezett.

– Miért engem kérdezel? Ez a te ötleted volt, és a te házad!

Mindhárman egyszerre sikkantottak fel, mert a krétakör közepén, a kartontábla helyén egy lyuk nyílott meg. Úgy nézett ki, mint egy alagút a semmibe. Mindhárman egyszerre pattantak fel, és a dívány mögé menekültek, mintha az megvédené őket attól, ami történni fog.

A mozifilmekkel ellentétben itt nem süvített a szél és nem volt semmilyen hang. Csupán valamiféle elektromosság szikrázott a lyuk körül. A három lány teljesen behúzódott a dívány mögé, nem is néztek ki onnan, mintha nem is akarnák tudni, hogy mi történik. De persze pár perc után nem bírtak ellenállni a kíváncsiságuknak. Kikukkantottak. A kör szélén éppen két izmos, nagyon férfias, erős kéz jelent meg. Jól látszódott a csuklók és az alkarok minden kidolgozott izma, mert a túlvilági személy kifelé mászott. Hatalmas bicepszek és széles váll következett, majd sűrű, fekete hajkorona.

Amikor a lányok a lény két hegyes szarvát is megpillantották, ijedten visszabújtak a dívány mögé, és reméltek, hogy akármi is az, gyorsan eltűnik.

De nem volt olyan szerencséjük.

Két nagy láb puffanását hallották a laminált padlón, amit azt jelentette, hogy a lény a nappaliban áll. Wendy-nek eszébe jutott, hogy a fantasyregényekben az ilyen lények nem léphetnek ki az idézőkörből.

Fel is állt, mert a lény már úgyis biztos meghallotta őket. És látta, hogy a kör egyáltalán nem tartotta a lényt vissza. Most már az kívánta, bárcsak jobban odafigyelt volna erre a játékra.

Aztán a lényre nézett, aki a körből érkezett. Lényegében egy hatalmas, meztelen férfi volt. Majdnem két méter magas volt, és hihetetlenül izmos. Minden egyes izma szépen ki volt dolgozva, bőrén pedig vékony rétegben izzadság csillogott, amitől úgy nézett ki, mint egy olajozott testű görög isten.

Az arca is nagyon tetszett Wendy-nek. Szemei nagyok voltak, feketék, szinte ragyogtak. Az orra tökéletes volt, a szája pedig egyszerre tűnt erősnek és csókolnivalónak. Még az illata is kellemes volt, izgatóan férfias, és még Wendy-re is hatással volt, akinek az életében nem nagyon volt hely a férfiaknak.

De volt három dolog, ami megkülönböztette az emberi testtől. Először is a homlokán két szarv meredezett. Nagyok voltak, de nem csökkentették a lény szépségét, inkább megerősítették túlvilági voltát.

Aztán ott voltak a denevérszárnyak. Bár a háta mögé voltak hajtogatva, Wendy úgy tippelte, hogy amikor ki vannak hajtva. három–négy méteresek is lehetnek. Hát ez sem volt túl szokványos.

A legérdekesebb a lába között volt, ugyanis a lénynek két hatalmas fallosza is volt. Wendy talán nem is nevezte volna farkaknak őket, mert igazán csodálatosnak tűntek. Még Wendy is benedvesedett az ötletre, hogy milyen lenne egyiket vagy mindkettőt meglovagolni.

– Ööö... – szólalt meg, de nem éppen ezt akarta mondani.

– Mi vagyok, és miért vagyok itt? – a lénynek még a hangja is hihetetlen volt. Sötét, mély tónusa volt, és Wendy rögtön elképzelte, milyen lenne, ha szeretkezés közben a fülébe suttogna.

– Tulajdonképpen... azt hiszem, sikoltozni fogok – mondta Wendy, és vett egy nagy levegőt.

Sandy és Laura, hallván a démon hangját, szintén felálltak. Egyszerre sóhajtottak fel a lény méretei láttán, és Wendy érezte, hogy ebben a sóhajban nem félelem, hanem inkább csodálat rejtőzik.

– Egy démon vagyok – nézett a lény Laura-ra és Sandy-re, akik mindketten ijedten kapták el a tekintetüket. – És ti megidéztetek.

– Azzal? – bökött Wendy a dohányzóasztal felé, amin már nem volt ott az a semmibe vezető lyuk, csak az idézési körül maradványai. A kréta széttört, a gyertyák kiégtek, és szétszóródtak a tábla körül.

– Igen és nem.

A démon nagy levegőt vett, érezte, hogy a lányok magyarázatot várnak. A kör maradványaira mutatott.

– Az fókuszálta a vágyaitok energiáit, de az orgazmusotok teremtette azt az energiát, amivel átjöhettem a világotokba.

– Ó... – nyögte Wendy még mindig a dívány mögött. Azon járt az agya, hogy el tudna-e jutni az ajtóig. – Ami a vágyainkat illeti...

– Ismerem őket.

– Ó! – vörösödtek el mindhárman. Ez az idegen, aki ráadásul egy másik világból jött, pontosan tudta, hogy mit akarnak.

– Két kérdésem van.

– Ööö... Hát csak tessék.

– Először is: miért van három ilyen gyönyörű nőnek, mint ti, segítségre szüksége, hogy szeretőt találjanak maguknak? – miközben beszélt, végigmérte őket. Wendy egy kicsit megborzongott. Libabőrős lett a háta, ahogy ez a lény nézte.

– Hát... – szólalt meg Sandy, de szinte azonnal el is hallgatott. Wendy-nek más volt a gondja, mint a másik két lánynak, úgyhogy ő sem mondott semmit. Végül a csendet Laura törte meg.

– Nagy pechünk van a férfiakkal.

– Egen... Mindegyik faszkalap, és csak a saját élvezetükkel törődnek – vágta rá Sandy, de aztán a szája elé kapta a kezét. Akárcsak barátnői, ő is meglepődött rajta, hogy ezzel a lénnyel beszélget, ahelyett, hogy a rendőröket hívná.

– Értem – bólintott a démon. – Második kérdésem: akarjátok, hogy segítsek?

A lény grimasza elárulta nekik, hogy miféle segítségre gondol.

– Öööö... – szólalt meg ezúttal Wendy, aztán elhallgatott. Nagyon rég volt már egy jó kis tüzes, dögös nővel dolga, és nagyon vágyott már rá. – Te gonosz vagy?

Hát ez volt a lényeg. A másik két lány egyetértően bólintott, ők is tudni akarták a választ. A démon gyönyörű volt, izmos, el volt látva mindennel, amitől egy lány elvesztheti az eszét, de volt valami... démoni benne.

– Ó. Ha arra gondolsz, hogy bántani foglak-e titeket, a válaszom: nem.

– Nem éppen ezt kérdeztem...

– Akkor egy kissé pontosabban kell meghatároznod a gonosz fogalmát – feszítette meg izmait a démon, amitől a lányok önkéntelenül léptek felé egyet. Szerencsére a dívány pont útban volt.

– Hát akkor... ööö... – Jó kérdés. – El fogod rabolni a lelkünket, vagy ilyesmi?

– Ha! Nem... Nem olyan kreatúra vagyok. Az én erőm a szexuális gyönyörből származik, a sajátomból és másokéból. Egyáltalán nem rabolok lelkeket.

– Ó.

Ez Wendy-t megnyugtatta, de a másik két lány kissé bizonytalanabbnak tűnt.

– Beszélhetünk egy percre? – kérdezte Sandy, aki általában a leggyakorlatiasabb volt közöttük. Wendy és Laura bólintottak, jelezve, hogy ők is szeretnék ezt megbeszélni.

Vendégük csak bólintott, és összefonta karját hatalmas mellkasán, jelezve, hogy várakozik. A három lány azonnal lebukott a dívány mögé, és egymás mellé másztak. Wendy észrevette, hogy közben Sandy megigazgatta a ruháját, Laura pedig a helyére húzta zilált gyolcsait. Azt is látta, hogy a lányok kissé álmodozónak tűntek, amit meg is értett. Közös orgazmusuk nagy hatással volt mindegyikükre, de már azon is törték a fejüket, hogy mihez kezdjenek vendégükkel.

– Szerintetek megbízhatunk benne?

– Elég macsós... – mosolygott Sandy, és Wendy kezdett aggódni.

– De egy lyukból érkezett, egy másik univerzumból. És úgy is néz ki, mint egy démon – mondta Laura, de aztán elhallgatott. A lányok látták a szemében, hogy inkább arra gondol, milyen is lenne, ha a lény egyik farka belenyomulna.

– Azt mondta, nem fog minket bántani. Én megbízok benne.

– Sandy, de mondtad annak idején, hogy Brad nem fog veled maradni, ha megengeded, hogy a fenekedbe is bedugja.

– Hé! Te meg engedted, hogy Kevin csak úgy lekötözzön!

– Lányok, lányok, hagyjátok abba – állította le őket Wendy, de még ő is meglepődött határozottságán. De persze nehezen hessegette el a fejéből az ágyra kötözött Laura csöpögő, finom kis puncijának képét. – Megbízhatunk benne?

– Hát... nem tudom, hogy van-e sok esélyünk – fonta össze Laura a karjait. – Szerintem egy kézzel akár mind a hármunkat fel tudna emelni.

– Igen, és a lába között még két halálos fegyvere is van!

Ezen mind a hárman kuncogtak. Végül Wendy bólintott, és felállt.

– Nos, mit kell csinálnunk?

Erre a vendégük elmosolyodott. Fogai fehérek voltak és simák, s még az arca is hívogatónak tűnt.

– Már mondtam, hogy az erőm a szexuális energiából származik – mutatott le a két lógó falloszára.

– Várj – állt fel most már Sandy is. Megkerülte a díványt, és leült, ami azt mutatta, hogy már egyáltalán nem fél. – Azt mondod, szexelnünk kell veled?

– Igen.

– Ó.

– Kielégítjük egymást, és az erőm belétek fog folyni, így biztosítja a gyönyörötöket.

– Ööö... várj. Hogyan folyik belénk?

– Kifolyik belőlem a szerszámaimon át, pont belétek.

– Ha! Várjunk csak, jól értem? – nevetett Sandy. A másik két lány kissé bizonytalanul kuncogott. – Csak nem varázsgecid van?

– De igen.

– Ó.

Úgy tűnt, Sandy mondani akar valamit, de meggondolta magát. Hogy is lehetne ez másképp egy ilyen lénynél, aki a szexből nyeri az erejét?

– Hát, ha már ezt fogjuk csinálni, ööö... nem kéne tudnunk a nevedet?

– A nevem Charl'strekgthachnerest... – elhallgatott, bár még nem fejezte be. – Hívjatok csak Charlie-nak. Ti kik vagytok?

– Én Wendy vagyok.

– Sandy.

– Laura.

– Öröm számomra, hogy három ilyen gyönyörű nővel találkozhatok – mosolygott Charlie megint. A lányok közelebb léptek hozzá.

– Hát jó. Nekem megfelel – mondta Laura, és nem is lepődtek meg rajta, hogy ő mozdult meg elsőnek.

Előjött hátulról, és odament Charlie-hoz. Léptei közben lehúzta magáról a múmiacsíkokat, ami nem volt túl nehéz: egy rántás, és szabaddá váltak a mellei, egy másik rántás, és a bugyija is a padlóra csúszott. Wendy csak bámulta Laura gömbölyded melleit és hátának finom vonalát, végül pedig a lány feszes fenekét.

Laura a démonhoz lépett és végigsimított feszes hasát. A démon megremegett, és egyik kezével megfogta a lány mellét, amitől Laurának nagyra nyílt a szája, keze pedig azonnal lejjebb vándorolt. Benyúlt a démon lába közé és óvatosan megragadta a felső péniszt.

Ujjai végigtapogatták a farok finom bőrét, egészen a makkig. A démon keze erősebben, fürgébben markolt a lány mellébe, amitől a bimbói rögtön megkeményedtek. Laura ujjai megszorították a lény bőrét, és már látta is, hogy farka kezd megkeményedni.

Laura lelkesen letérdelt, és fel-le húzogatta a kezét a démon falloszán. Ütemesen szorította meg és lazított rajta, a végén pedig kis körkörös mozdulatokat is leírt. Charlie felnyögött élvezetében, és pár perccel később a felső farka keményen ágaskodott és lüktetett.

– Mmmm, ez jól néz ki – ment oda Sandy is. Ő is levetkőzött, és fekete kis bugyijától is gyorsan megvált. Letérdelt a démon elé, akinek a farkán már meg is jelent egy cseppnyi előváladék. Sandy mosolyogva lenyalogatta róla. Wendy most látta életében először, hogy valaki mosolyog, miközben egy faszt ízlel meg, de hát az utóbbi öt percben ennél furcsább dolgok is történtek.

Az első kóstolás után a makkra szorította ajkait. Ajkai lassan nyelték a démont, érezte, ahogy a kemény szerszám megtölti a száját. Nyelvével körözött a végén, és olyan mélyen engedte a szájába, ahogy csak bírta. Aztán visszahúzta, hagyta, hogy végigcsússzon a szája oldalán. A lány arcán öröm tükröződött, ahogy a démon forró, merev hímtagja a szájában lüktetett.

– Wendy? – kérdezte. Ekkor már csak Wendy szája nem foglalkozott Charlie testével. Laura keményen dolgozott a második farkon. Nem kóstolgatta olyan érzékien, mint Sandy, csak fel-le bólogatott rajta, közben meg aprókat nyögdécselt, és a barátnőjének integetett.

Wendy bólintott és odament ő is. Kissé több ideig tartott, míg megszabadult a miniszoknyájától és a többi ruhadarabjától, de nemsokára ő is meztelen volt. Bemászott Charlie izmos lába és Laura fájóan tökéletes teste közé, és nyalogatni kezdte a démon heréjét. Arra számított, hogy kellemetlen lesz, de legnagyobb meglepetésére finom, kissé sós, de főleg édes fahéjízű volt. Éhesen szopni kezdte a golyóit, a nyelve gyors, erős csapásokkal körözött, miközben ajkai a heréket masszírozták.

Charlie ekkor már nyögött a gyönyörtől, és vadul lökdöste erős testét a három nő felé. Erre már számítottak is, és egy ütemben mozogtak vele. Sandy és Laura szorosan a két merev, erős szerszámra szorította az ajkát, közben meg Wendy a golyókat nyalogatta.

Aztán Laura és Sandy meglepetten hördült fel, ugyanis a démon hirtelen betonkeményre merevedett. Nagyot élvezett a lányok szájába, és mindketten eleresztették a szerszámait, és csak nyelték a finoman édes anyagot. Igaz, a nagyja rácsurgott a meztelen mellükre.

A három barátnő kíváncsi volt, hogy vajon ennyi volt-e az egész. De ahogy remélték, mind a két farok keményen ágaskodott, és a démon arcán vágyakozó, már–már éhes kifejezés terült el. A szárnyakkal és a szarvakkal akár ijesztő is lehetett volna, de a lányok inkább izgatónak és kívánatosnak érezték.

Megint Sandy cselekedett először:

– Tégy a magadévá!

A szája sarkán még volt pár csepp sperma, sőt, a mellén is csillogott, de már teljesen készenállt az akcióra.

Charlie bólintott, és lenyúlt érte. Egyik kezét a lány válla köré fonta, és könnyedén a levegőbe emelte. Sandy felkacagott, és élvezkedve a démon ölelésébe fészkelte magát. A démon háttal fordította magának, finom, izmos hátát erős mellkasának támasztotta, és Sandy gömbölyű mellei pont Wendy elé kerültek. Charlie lassan a fölső farkára eresztette a lányt.

– Biztos vagy benne, hogy be fog férni? – nézegette aggódva Sandy a masszív fallosz végét, ahogy puncijának ajkait nyíló virágként tárta szét.

– Igen.

Charlie és Sandy egyszerre nyögtek fel, ahogy a szerszám a lányba hatolt. Wendy csak elképzelni tudta, hogy milyen érzés lehet a masszív, kemény farok odabenn, miközben egy erős kéz öleli át. Mindenesetre Sandy nagyon élvezte.

– Óóóhhhh... Igen... – Sandy Charlie izmos mellére engedte a fejét, miközben a démon lassan lejjebb engedte a farkán. Nagyon finoman csinálta, de a mérete miatt Sandy egész teste remegett a gyönyörtől. – Még...


Continue reading this ebook at Smashwords.
Download this book for your ebook reader.
(Pages 1-52 show above.)